De Omgevingswet heeft veel impact op VTH-processen. Om ervaringen uit te wisselen, organiseert de VNG online VTH Netwerkbijeenkomsten. Voor en door gemeenten, uitvoeringsdiensten van gemeenten en gerelateerde partners. Tijdens de bijeenkomsten komen verschillende onderwerpen aan bod, toegelicht door VNG experts en professionals uit de praktijk. Met veel ruimte voor vragen en gesprek. Bent u erbij?

Agenda

Deze netwerkbijeenkomsten staan op de planning:

Datum Tijd Onderwerp
dinsdag 28 maart 13.30 - 15.00 uur Bodem, deel 1
dinsdag 4 april 11.00 - 12.30 uur Bodem, deel 2
Nader te bepalen Nader te bepalen Omgevingswet gereedschappen
Nader te bepalen Nader te bepalen Geluid, deel 2
Nader te bepalen Nader te bepalen Wkb, deel 5: bouwen en omgevingsveiligheid
Nader te bepalen Nader te bepalen Het rijk als samenwerkingspartner
Nader te bepalen Nader te bepalen Standaardbrieven
Nader te bepalen Nader te bepalen De serviceketen

Aanmelden

Leden van het VTH Netwerk ontvangen voor elke bijeenkomst een uitnodiging. Bent u nog geen lid van het VTH Netwerk? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. U beslist zelf per keer of u de bijeenkomst bijwoont. 

Terugkijken: opnamen en presentaties

Een interessante bijeenkomst gemist? Geen nood. In het menu van deze pagina vindt u alle bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden. Hier kunt u de opnamen en presentaties terugkijken op een moment dat u uitkomt. Ook vindt u hier eventuele documenten die in de bijeenkomst zijn besproken.

Meer over VTH en de Omgevingswet

Er is nog veel meer informatie beschikbaar over Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving onder de Omgevingswet. Naast handige documenten, zijn er ook interessante onderwerpen die worden toegelicht in een webinar of webcolleges. Allemaal terug te kijken.