VTH Netwerkbijeenkomsten

Deze netwerksessie gaat over de Tijdelijke Alternatieve Maatregelen (TAM) gerelateerde verzoeken. Gijs van Duijn licht de TAM toe, Alexander Hermanns geeft de demonstratie van de TAM.

Over de TAM gerelateerde verzoeken

Voor de behandeling van een vergunningaanvraag of melding kan het relevant zijn om te weten welke verzoeken eerder zijn ingediend op dezelfde locatie. Ook kan het interessant zijn om te zien welke aanvragen mogelijk bij een andere bestuurslaag zijn ingediend in een bepaald gebied. Deze functionaliteit zit in DSO, maar veel leveranciers moeten hiervoor hun software nog aanpassen. Om overheden na inwerkingtreding te helpen, is de tijdelijke alternatieve maatregel (TAM) gerelateerde verzoeken in het leven geroepen, en is een website opgezet om gerelateerde verzoeken op te zoeken. Sprekers zijn Gijs van Duijn en Alexander Hermanns.

De opname duurt slechts 42 minuten, omdat deze onderdeel was van de 'BOPA techniek en TAM gerelateerde verzoeken' netwerksessie van 7 oktober. De eerste helft van deze sessie over BOPA techniek is te vinden op deze site bij het kopje 'Netwerkbijeenkomst VTH: buitenplanse omgevingsplan activiteit (BOPA)' onderaan de pagina. 

Kijk hier de netwerkbijeenkomst 'TAM gerelateerde verzoeken' terug.