VNG Realisatie koopt producten en diensten voor gemeenten in. Dat doet zij bij voorkeur collectief, in de geest van Samen organiseren. Hét voorbeeld van collectief inkopen is GT (Gemeentelijke telecommunicatie). Gestart in 2015 als collectieve aanbesteding voor mobiele telecommunicatiediensten, staat GT nu voor een breder palet op het gebied van ICT, waaronder ook printdiensten. Lees meer over de organisatie van GT

Servicecentrum Gemeenten (SCG)

Het Servicecentrum Gemeenten (SCG) is door VNG Realisatie opgericht om het groeiend aantal gezamenlijke contracten dat door de VNG wordt afgesloten voor gemeenten, structureel en professioneel te borgen.

AAN DE SLAG MET DE GEZAMENLIJKE GEMEENTELIJKE UITVOERING

Onderstaande projecten, programma's en diensten komen voort uit de Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering (GGU). Zij helpen gemeenten de dienstverlening te verbeteren en een doelgerichte en efficiënte organisatie op te zetten.

Community Gemeentelijke Telecommunicatie (GT)

Op VNG Fora hebben we een eigen community GT. Dit is een besloten community waarin direct betrokkenen van gemeenten en deelnemingen met elkaar in gesprek kunnen gaan. 

Als u lid bent dan is na het inloggen op VNG Fora de ingang naar de community GT rechtsonder direct zichtbaar. Bent u geen lid, dan is de community GT niet zichtbaar voor u. Om lid te worden, stuurt u uw verzoek naar gtproject@vng.nl. Na goedkeuring ontvangt u een uitnodiging van VNG Fora waarmee u uw account kunt activeren.

Publicaties & brieven

Nieuwsbrief

GT heeft haar eigen maandelijkse nieuwsbrief met specifiek nieuws over diensten en producten. Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond GT.