Advies gezondheidsbeleid door uw GGD

Wilt u graag advies over het gezondheidsbeleid van uw gemeente? Duiding bij lokale en regionale onderzoekscijfers of weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van gezondheidspreventie? De beleidsadviseurs van uw GGD helpen u graag verder. Meer informatie op de website van uw eigen GGD. Vandaar uit komt u snel op de website van de ‘eigen’ GGD.

Advies en begeleiding door andere partners

Naast uw GGD zijn er meer partijen die op lokaal niveau advies op maat kunnen geven over lokaal gezondheidsbeleid en preventie in uw gemeente. Hieronder vindt u een overzicht van de contactgegevens van de adviseurs die u hiervoor kunt benaderen.

Overzicht netwerkstructuren (kennis)uitwisseling voor gemeenten over gezondheid(sbeleid)

Veel gemeenten zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om het uitwisselen van kennis over preventie en gezondheid. De VNG heeft daarom een overzicht van bestaande uitwisselstructuren op het gebied van gezondheid en preventie gemaakt. In het overzicht is onderscheid gemaakt tussen landelijke en lokale uitwisselingsstructuren.

Ziet u achterhaalde informatie, of heeft u aanvullende informatie? Laat het ons dan weten! Stuur een mail naar communicatiemedewerkers@vng.nl