De ALV van 25 september 2020 was voor de eerste keer helemaal digitaal. Via deze pagina kunt u alle nieuws, uitslagen stemmingen, de terugblik van Leonard Geluk en een korte foto-impressie vinden.

De BAVL van 27 november 2020 is uitgesteld naar begin 2021. De exacte datum maken wij op een later moment bekend. De bestuurdersdag vindt wel op 27 november plaats. Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Terugblik en foto's ALV

Directeur Leonard Geluk blikt terug op de ALV. Moties, van onder meer Raden in verzet, dat gemeenten structureel meer geld nodig hebben, werden met ruime meerderheid aangenomen. Geluk laat in de video met cijfers zien waarom dit nodig is.

Videoverslag Algemene ledenvergadering

U kunt hier de video afspeellijst bekijken van de Algemene ledenvergadering op 25 september 2020 (klik op het icoontje rechtsboven voor de afspeellijst).

Publicaties & Brieven

Jaarcongres 2020 verschoven naar 2021

Helaas is het jaarcongres op 9 en 10 juni in de regio Westfriesland afgelast vanwege de maatregelen rond de coronacrisis. Maar op 15 en 16 juni 2021 ontvangen wij u graag alsnog in de regio Westfriesland.

Bekijk de video over de Westfriese gemeenten.