Hoe transparant en open kan, wil en moet u zijn als overheid? Hoe bereikt u de inwoners die niet mee kunnen met moderne communicatie? Deze en vele andere vragen staan centraal in de deelsessies van het Jaarevenement van VNG Realisatie op 10 november in de Fabrique in Utrecht. Meld u nu aan!

De inhoud van deze deelsessies is nu bekend. Informeer u snel en meld u aan.

Op het Jaarevenement gaan we in gesprek met gemeenten over wat een krachtige, lokale uitvoeringspraktijk inhoudt. Dat doen we in drie onderdelen.

Live studio

Speciaal voor management, gemeentesecretarissen en directies organiseren we het programma Navigeren tot een integrale uitvoeringsagenda. Vanuit een live studio gaat een aantal genodigden in een zestal talkshows met u in gesprek over actuele thema’s rond bedrijfsvoering, trends en ontwikkelingen voor gemeenten.

Congres Werkdomein

Het Congres Werkdomein is bedoeld voor gemeentelijke professionals binnen het werkdomein en neemt u mee op reis door het Werklandschap. De reis door het Werklandschap gaat over drie sporen die elk zijn opgebouwd uit meerdere sessies.

Congresspecial

Het derde onderdeel is een congresspecial rond het Programma Verbinden Schuldendomein. Hierin staan wij stil bij de weg die we samen in het programma hebben afgelegd, delen kennis en ervaringen en kijken vooral vooruit. Wat heeft het programma voor gemeenten en inwoners opgeleverd? Dit onderdeel is speciaal voor teamleiders, beleidsadviseurs en uitvoerende en coördinerende ambtenaren schulden en medewerkers van samenwerkingspartijen.

Lees meer over het Jaarevenement en meld u aan!