Als gemeente staat u midden in de samenleving. Dichtbij inwoners, studenten en ondernemers voert u een grote diversiteit aan overheidstaken uit. Veel maatschappelijke en organisatorische opgaven zijn voor alle gemeenten gelijk. Daarom werkt de VNG samen met gemeenten aan het sterker en slimmer maken van de uitvoering. Dat doen we vanuit de Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering en het bijbehorende fonds GGU. We kopen samen in, werken samen aan nieuwe producten, diensten en programma’s en spreken standaarden af.

Wat is hierbij onze koers? Hoe houden we die koers vast? En hoe zorgen we voor verbinding met u als gemeente? Daarover gingen we op 10 november in de Fabrique in Utrecht in gesprek tijdens het Jaarevenement ’Op koers in Uitvoering’.

Bekijk de aftermovie van het VNG Realisatie Jaarevenement 2022

Deze aftermovie geeft een korte impressie van wat er tijdens het Jaarevenement allemaal aan bod kwam. De live talkshows, workshops en sessies, de paneldiscussies aanwezige gasten, interviews en nog veel maar. Het was een mooi evenement, geniet nog even mee.

 

TALKSHOWS NAVIGEREN TOT EEN INTEGRALE UITVOERINGSAGENDA

Speciaal voor management, gemeentesecretarissen en directies zonden wij tijdens het jaarevenement een vijftal live talkshows uit waarin genodigden in gesprek gingen over actuele thema’s rond bedrijfsvoering, trends en ontwikkelingen voor gemeenten. Online kijkers kregen daarbij de gelegenheid vragen te stellen.

Congres Werkdomein: Op Reis door het Werklandschap

werkcongres spoor A

Hoe draagt het Werklandschap bij aan het bereiken van een effectieve, efficiënte en eenduidige dienstverlening aan werkzoekenden en werkgevers? Professionals in het werkdomein kregen het antwoord op deze vraag tijdens uiteenlopende sessies, die langs de verschillende aspecten van het Werklandschap voerden.

Congresspecial: Drie jaar onderweg in het schuldendomein

In deze congresspecial stonden wij stil bij de weg die wij samen hebben afgelegd. Wat heeft het Programma Verbinden Schuldendomein voor gemeenten en inwoners opgeleverd? Hoe hebben we dat met elkaar gedaan? Hoe ziet de koers voor het vervolg eruit? En welke rol speelt de routekaart Financiële Zorgen daarin?

Meer informatie? Contact

Wilt u meer informatie over dit evenement, stuur dan een e-mail naar realisatie@vng.nl. Op Koers in Uitvoering werd mede mogelijk gemaakt door onze partners de Vereniging Directeuren Publieksdiensten (VDP), de Vereniging van Informatie- en Automatiseringsprofessionals in Nederlandse Gemeenten (VIAG) en de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS).

logo VDP
logo VIAG
Logo Vereniging van Gemeentesecretarissen