De VNG faciliteerde in maart en april 2021 de Werkplaats DSO-keten, een manier om te onderzoeken hoe een gemeente de DSO-keten werkend krijgt, in samenwerking met hun (software)leveranciers. Door kennis en resultaten uit de werkplaats te delen, kunnen alle gemeenten hiervan profiteren. Volg de werkplaatsen hier!

Wanneer de digitale keten op orde is, kan een gemeente aan de slag met het inhoudelijke werk, zoals het inrichten van de VTH-processen, het aanpassen van de bruidsschat en het ontwikkelen van het omgevingsplan.

Kennis delen

U kunt de werkplaatsen hier volgen. We delen kennis, ervaringen, bevindingen en tips van gemeenten die een werkplaats georganiseerd hebben.

Blijf op de hoogte

Laat via dit formulier uw gegevens achter en blijf op de hoogte van alle bijeenkomsten die we organiseren rondom de werkplaatsen.

Bijeenkomst 1 juni: 'Start zelfstandig een werkplaats'

Meld u aan voor de online bijeenkomst over het zelfstandig organiseren van een werkplaats DSO-keten op 1 juni van 13.30 tot 15.00 uur. Meer informatie >>

Vragen? Mail ons! 

Heeft u vragen over de Werkplaats DSO-keten? Stuur dan een mail naar bio@vng.nl met als onderwerp ‘werkplaats DSO’, dan nemen wij contact met u op.