Jaarlijks organiseert VNG-realisatie een aantal keer ‘de week van Grip op Informatie’ samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties. Inmiddels hebben er al zeven weken plaatsgevonden. Alle weken staan in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

E-mailarchivering

Alle informatie is terug te kijken en lezen via het VNG forumKia.pleio.nl en ons YouTube kanaal: webinars 2023, webinars 2022webinars 2021webinars 2020 of luister onze podcasts.

In de maanden juli en augustus 2023 organiseren we voor de tweede keer een Summerschool: een reeks inspirerende webinars over actuele en luchtige onderwerpen.

Noteer alvast in uw agenda de achtste Week van Grip op Informatie die gepland staat van 9 tot en met 16 november 2023.

Meer informatie over de programma’s en deelname hieraan maken we op deze pagina bekend.

Terugblik 7e week van grip op informatie

Tijdens de 7e week van Grip in april 2023 waren er ruim 4500 deelnemers. Veel van deze deelnemers namen deel aan meerdere webinars. Het grootste deel van hen is werkzaam in het informatiebeheer en de meerderheid is werkzaam bij een gemeente. Alle webinars zijn terug te kijken via YouTube.

Heeft u specifieke onderwerpen met betrekking tot informatiehuishouding die u graag in een webinar terugziet? Mail ons via gripopinformatie@vng.nl.