Mijn VNG

Om de toolbox te kunnen raadplegen heeft u een account voor MijnVNG nodig. Als u al een account heeft, dan logt u hier in.

Heeft u nog geen (gratis) account? Op deze pagina maakt u binnen een handomdraai een account aan.

Meld u aan voor het webinar "Slim omgaan met de Tozo controle"

In opdracht van het ministerie van SZW en in samenwerking met de VNG heeft het Inlichtingenbureau het nieuwe informatieproduct Tozo controle ontwikkeld. Gemeenten kunnen sinds augustus 2020 kosteloos gebruik maken van deze dienst, om de rechtmatige verstrekking van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) vast te stellen.

Extra webinar Slim omgaan met de Tozo controle
Alle gemeenten hebben inmiddels een rapportage Tozo controle ontvangen.
Maar het Inlichtingenbureau krijgt nog vaak veel vragen over hoe je de Tozo controle slim aanpakt. Daarom organiseren zij voor gemeenten, die het gevoel hebben dat de Tozo controle nog niet goed loopt, op donderdag 22 april van 09.30 tot 11.00 uur, samen met de VNG, het webinar Slim omgaan met de Tozo controle.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De juiste interpretatie van de geleverde gegevens;
  • Slimme controles uitvoeren;
  • Tips en tricks.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in het webinar? Meld u dan uiterlijk dinsdag 20 april aan. U ontvangt dan na de deadline een bevestigingsmail van ons met een link naar de betreffende Teams omgeving. Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met onze accountmanagers via accountmanagement@inlichtingenbureau.nl.