Deze catalogus biedt een overzicht van middelen die gemeenten en uitvoeringsorganisaties kunnen gebruiken bij de implementatie van de Omgevingswet. Denk aan publicaties, handreikingen, opleidingen en audiovisueel materiaal.

De catalogus dient als wegwijzer naar relevante informatie over de Omgevingswet die op internet te vinden is, niet alleen op deze website maar ook bijvoorbeeld op aandeslagmetdeomgevingswet.nl.

Wat vindt u in de catalogus?

Zo'n 280 items zijn verzameld in de catalogus. Het gaat uitsluitend om producten en diensten die beschikbaar zijn of binnen afzienbare tijd beschikbaar komen. Nieuwsberichten, blogs en brieven maken geen onderdeel uit van de catalogus. Soms wordt verwezen naar een webpagina die informatie en links naar gerelateerde onderwerpen bevat. Dat heet in de catalogus een dossier.

>> Naar de catalogus Omgevingswet voor gemeenten.

Tips bij gebruik van de catalogus:

  • De catalogus heeft een zoekfunctie, waarmee u op trefwoorden kunt zoeken naar producten en diensten. Wanneer u op een trefwoord zoekt, sorteer dan vervolgens op ‘relevantie’ zodat de meest relevante resultaten bij uw zoektermen bovenaan staan.
  • Wanneer u door middel van de filters producten en diensten wilt vinden, kies dan eerst voor de gewenste sortering en vink vervolgens de gewenste filters aan.
  • Meerdere filters binnen een categorie tellen de resultaten op. Filters uit verschillende categorieën verscherpen de zoekresultaten.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties en ervaringen die u wilt delen? Stuur dan een mail naar omgevingswet@vng.nl met als onderwerp ‘catalogus’.