Speciaal voor organisaties die aan de slag willen met het verbeteren van digitale toegankelijkheid hebben Gebruiker Centraal en de VNG voor het spel 'Optimaal Digitaal' de speelset Digitale Toegankelijkheid ontwikkeld. Een speelset is een selectie uit alle tipkaarten van Optimaal Digitaal.

Optimaal Digitaal en de speelset Digitale Toegankelijkheid

Het Optimaal Digitaal-bordspel is een handig instrument om uw (online) dienstverlening te verbeteren. Het is een workshop in spelvorm, u speelt het met de tipkaarten van Optimaal Digitaal. Uit deze tipkaarten hebben we de speelset Digitale Toegankelijkheid samengesteld. Met deze speelset pakt u digitale toegankelijkheid in uw organisatie aan op een leuke, positieve en speelse manier. De essentie van het spel is dat mensen met elkaar in discussie gaan en dat er keuzes gemaakt worden. Het spel eindigt met concrete acties die samen worden opgepakt.

Speel mee!

Wilt u met uw organisatie ook aan de slag met digitale toegankelijkheid? We zoeken organisaties die het Optimaal Digitaal-spel met de speelset Digitale Toegankelijkheid willen spelen, ergens in de komende maanden. Voor de Optimaal Digitaal-website willen we daar een professioneel filmpje van maken zoals het filmpje op de homepage van Optimaal Digitaal. Lijkt het u  leuk om hieraan mee te werken? Laat het ons weten en stuur een mail naar info@gebruikercentraal.nl.

Meer informatie