Wilt u onzichtbare drempels wegnemen voor jongeren met een beperking op het gebied van onderwijs, opleiding en werk? Het ZonMW-programma 'Onbeperkt meedoen!' heeft subsidie beschikbaar voor projecten gericht op inclusief onderwijs, inclusief werkgeverschap en de soepele transitie tussen beide.

De subsidieoproep richt zich voornamelijk op de doelgroep jongeren en jongvolwassenen met een beperking en/of aandoening in de leeftijd van 15-25 jaar. U kunt tot 11 augustus, 14.00 uur uw subsidieaanvraag indienen via MijnZonMw.

Wie kan de subsidie aanvragen?

Het subsidieprogramma is specifiek bedoeld voor samenwerkingsverbanden. Het samenwerkingsverband bestaat minimaal uit een kennis- of een onderzoeksinstelling en daarnaast partijen uit beleid, onderwijs of praktijk, bijvoorbeeld maatschappelijke partijen, lokale aanbieders van zorg en/of welzijn, privaatrechtelijke organisaties en gemeenten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het doel, de randvoorwaarden en het aanvragen van de subsidie op de website van ZonMW, hier vindt u ook de PDF met de volledige subsidieoproep.