Directeur: Wendelien Tönjann

Over VNG Connect

VNG Connect organiseert al meer dan dertig jaar congressen, congresfestivals en beurzen. Wij organiseren en ontwikkelen jaarlijks ruim 300 congressen voor ruim 30.000 deelnemers. Naast congressen kunt u ook bij ons terecht voor seminars, workshops, cursussen en trainingen, ledenraadplegingen, expertmeetings, in-companytrainingen en beurzen. Onderdelen van VNG Connect zijn: Congressen, Academie en Trainees.

Meer informatie

Wendelien Tönjann, directeur Congressen

Over Wendelien Tönjann

Wendelien Tönjann-Levert heeft 15 jaar ervaring in het openbaar bestuur, waarvan bijna twee termijnen als wethouder en twee termijnen als raadslid. Als wethouder had zij de portefeuille fysiek domein, economische zaken en regionale samenwerking en als raadslid het sociaal domein. Zo was zij als wethouder verantwoordelijk voor de bouw van een woonwijk met 2.000 woningen en voorzieningen en het mede verder ontwikkelen van het Bio Science Park. Tevens speelde zij een rol in de oprichting en doorontwikkeling van de samenwerking Economie 071, een samenwerkingsverband tussen 6 gemeenten, onderwijs en ondernemers (Triple Helix).

Daarvoor was Wendelien Tönjann opleidingsadviseur en manager van de opleidingen B.V. NEVI Inkoop Academie. Zij was eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe opleidingsconcepten, incompany-trainingen en het geven van adviezen. Als zelfstandig ondernemer gaf zij trainingen voor de Dienst Justitiële Inrichtingen en ze was tijdelijk inkoopadviseur bij de gemeente Katwijk. Wendelien heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden.

Zie ook