In de maanden juli en augustus organiseert Grip op Informatie voor de tweede keer een Summerschool! Verspreid over de zomermaanden bieden we een boeiend en praktisch programma aan met tips voor de dagelijkse praktijk. Vergeet de data waar u zich voor aanmeldt niet in uw agenda te zetten!

E-mailarchivering

In juli en augustus 2023 organiseert VNG Realisatie, net als vorig jaar, de Grip op Informatie Summerschool. De zomer is vaak een periode waarin we achterstallig werk wegwerken, de (digitale) archiefkast opruimen en onze kennis bijspijkeren. Grip op Informatie voorziet graag in deze behoefte en biedt met de Summerschool zeven boeiende en praktische webinars met tips om het dagelijks werk te makkelijker te maken. 

De opzet van de Summerschool is vergelijkbaar met de weken van Grip op Informatie, maar dan verspreid over de zomermaanden.

Aanmelden

Aanmelden voor een webinar kan via deze link:

Aanmelden kan voor één of meerdere webinars van de Summerschool Grip op Informatie 2023.  

Het programma is volledig online en kosteloos!

Vergeet de data waar u zich voor aanmeldt niet in uw agenda te zetten.

Summerschool programma

Maandag 10 juli 2023

Donderdag 13 juli 2023

Dinsdag 18 juli 2023

Woensdag 26 juli 2023

Woensdag 23 augustus 2023

Dinsdag 29 augustus 2023

Donderdag 31 augustus 2023

Geïnteresseerd in één van deze sessies? Dan kunt u zich aanmelden via dit formulier.

8e week van Grip op Informatie

Bent u niet in de gelegenheid één van deze sessies bij te wonen? Van 9 tot en met 16 november 2023 organiseren wij de 8e week van Grip op Informatie. Noteer dit alvast in uw agenda.