Publicatie soort

Overig

Jaar van uitgifte

2021

De Omgevingswet heeft impact op houding, gedrag en competenties van de gemeentelijke medewerkers. Aan de hand van de competentieprofielen geven we inzicht in hoe u deze profielen kunt gebruiken in de verschillende onderdelen van het HR domein.

De VNG heeft Omgevingswetproof competentieprofielen uitgewerkt, als onderdeel van de werkende processen. We laten zien hoe u deze profielen kunt gebruiken in onder andere het strategisch personeelsplan, werving en selectie, loopbaanplanning en personeelsbeleid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven we weer hoe gemeenten hiermee aan de slag zijn gegaan, welke uitdagingen ze zijn tegengekomen en hoe je deze uitdagingen aan kunt gaan.

Kijk hier het tweede webinar terug over de Omgevingswet en het HR domein. Helaas is er iets misgegaan met de opname, waardoor de bijbehorende presentatie tijdens dit webinar niet zichtbaar is en u af en toe een zwart scherm te zien kunt krijgen. De bijbehorende presentatie kunt u vinden in de bijlage, onderaan deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Klik hier om het webinar om volledig scherm te bekijken.