Deze netwerksessie staat volledig in het teken van de samenwerkingsfunctionaliteit en is relevant voor vergunningverleners die samenwerken met andere organisaties bij het behandelen van aanvragen. Deze sessie is deel 2 van een tweeluik: de eerste sessie vindt plaats op 9 september. 

Deze sessie gaat over welke doorontwikkeling van de samenwerkingsfunctionaliteit op de agenda staat voor het DSO. Aansluitend gaan we in op de ervaringen van het werken met de samenwerkingsfunctionaliteit en specifiek ook op de ervaringen uit de regio's met de samenwerkafspraken. Dit onderdeel is vooral bedoeld voor medewerkers die zich bezig houden met het inregelen van de processen en afspraken bij de gemeenten en omgevingsdiensten.  

Deze sessie is onderdeel van een tweeluik: de eerste sessie vindt plaats op 9 september. Meer informatie over deze sessie. 

Sprekers

  • Tom Bischops, BLM-VNG voor het VTH-domein
  • Nico Plat, Rijkswaterstaat
  • Anneke Dierkx, DSO-expert

Terugkijken

De opname en presentaties van alle sessies kunt u na afloop terugkijken op de webpagina van de VTH-netwerkbijeenkomsten

Locatie en tijd

  • Woensdag 2 oktober van 9:30-11:00
  • Online via Microsoft Teams

Doelgroep

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het bijstellen van de samenwerkingsafspraken en het inrichten van processen en softwaresysteem. Uiteraard zijn vergunningverleners ook welkom. 

Kosten

Geen

Organisator

VNG