Van donderdag 7 tot en met donderdag 14 november organiseert VNG Realisatie samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties de tiende week van Grip op Informatie.

Net als eerdere edities staan alle (online) bijeenkomsten van de tiende week van Grip op Informatie weer in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. Met dit keer onder andere 2 online webinars met praktijkvoorbeelden van het aansluiten op de Woo-index en geven de winnaars van de Od kwaliteitsaward en de Transparantieprijs 2024 presentaties over hun aanpak.  

Maar de week van Grip op Informatie is veel meer. Dit keer organiseren wij namelijk ook fysieke bijeenkomsten. Tijdens het VNG Uitvoeringscongres verzorgen wij workshops over bijvoorbeeld informatiebeheer binnen M365 en zijn wij samen met vele collega's van het ACOI, de Maatschappelijke coalitie over informatie gesproken, het Rijk en onze Woo-ambassadeurs te vinden op de informatiemarkt en worden in het Stadsarchief Rotterdam de Woo-match, het goede gesprek over actieve openbaarmaking en de digitale sessie projectleiders Woo georganiseerd.  

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Alle webinars zijn kosteloos.

Meer informatie en aanmelden 

  • Bekijk hier het programma voor meer informatie over alle webinars.
  • Aanmelden kan voor 1 of meer sessies van de tiende week Grip op Informatie. 
  • Aanmelden voor de workshops tijdens het VNG Uitvoeringscongres kan via de bijbehorende webpagina.