Houdt u zich bezig met inkoop van jeugdhulp of maatschappelijke ondersteuning? Of bent u (indirect) betrokken bij contractmanagement? In de maanden november en december kunt u met het programma ‘Wisselstage!’ een tot vier dagen stage lopen bij een (zorg)aanbieder of een cliëntorganisatie.

Door deze korte stage te lopen, begrijpt u de keuzes die organisaties maken beter en krijgt u inzicht in hoe het besluitvormingsproces is georganiseerd. Ook leert u elkaars taal spreken, zich te verplaatsen in het denken en handelen van de ander en u krijgt beter inzicht in de belangen van de zorgaanbieder. Daarnaast ervaart u de context waarin zorgaanbieders werken. Wilt u meer weten over een cliëntorganisatie? Dan kan dat ook.

Lees meer over Wisselstage en de mogelijkheden tot aanmelden op de website van i-Sociaaldomein.

Aanmelden kan tot en met 21 oktober 2022.

Planning project

  • Aanmelden kan t/m 21 oktober 2022
  • Startbijeenkomst: 25 november 2022 (online)
  • Stageweek 1: 5 t/m 9 december 2022 (fysiek)
  • Stageweek 2: 12 t/m 15 december 2022 (fysiek)
  • Slotbijeenkomst: 21 december 2022 (online)

Opvolging of contact

Voor vragen over het programma kunt u terecht bij Robin van Barneveld van The Curious Network, het bureau dat het programma begeleidt. Hij is bereikbaar via 06‐23507164 of via info@thecuriousnetwork.nl. Hier kunt u ook terecht wanneer u zich wilt aanmelden; dit kan tot en met 21 oktober 2022. Voor andere vragen, kunt u terecht bij uw regioadviseur.