Wettenpocket

wettenpocket

VNG Naleving heeft alle wetten, regelingen en besluiten over de Wet kinderopvang gebundeld in een handige Wettenpocket. In handzaam A5 formaat, zodat u deze makkelijk meeneemt.

U bestelt de Wettenpocket met onderstaand bestelformulier voor € 35,- (exclusief btw en verzendkosten à € 4,50)*.

Up-to-date blijven?

Wilt u graag up-to-date blijven van veranderingen in de wetgeving die relevant zijn voor toezicht en handhaving? Bestel dan de Wettenpocket met updates. Voor € 99,95 (exclusief btw en éénmalige verzendkosten à  € 4,50) krijgt u twee jaar lang alle relevante wijzigingen toegestuurd. Een tweejarige verlening van uw abonnement op de updates kost € 75,- (exclusief btw).

*De verzendkosten zijn gebaseerd op de verzending van 1 wettenpocket. Bij een bestelling van 2 of meer wettenpockets worden de verzendkosten van een pakket in rekening gebracht.

Bestellen

Ga naar het bestelformulier om de Wettenpocket te bestellen.

Digitale versie

Beschikt u over inloggegevens voor vng.nl? Dan kunt u de digitale versie van de Wettenpocket Kinderopvang downloaden in de Kennisbank van VNG Naleving.

Medewerkers van gemeenten kunnen de digitale versie van de wettenpocket gratis downloaden. Meld u daarvoor eerst aan op Mijn VNG.