Webinar gemist?
28 maart

Als aanbestedende dienst heeft u er belang bij dat de beste partijen meedingen. Hoe zorgt u dat u de juiste partijen bereikt? En hoe zorgt u ervoor dat ze ook (willen) inschrijven? In deze online verdiepingssessie laten ervaren professionals concreet zien hoe u rekening kunt houden met mkb’ers.

29 maart

Aanbesteden is het bijeen brengen van vraag en aanbod. Een dialoog met de markt wordt daarbij tegenwoordig aanbevolen. Maar doet u dat bij al uw aanbestedingen? Op welk moment gaat u in dialoog? En hoe ver kunt u gaan? In deze inspirerende sessie worden verschillende casussen behandeld.

30 maart

Stichting Accessibility organiseert een webinar over digitale toegankelijkheid. Tijdens dit webinar komt u te weten wat u zélf als professional kunt doen op het gebied van toegankelijkheid. We geven u naast kennis ook praktische tips waar u direct mee aan de slag kunt.

30 maart

Om bedrijven te activeren echt aan de slag te gaan met de beloofde (maatschappelijke) doelen, zijn goede borging in het contract en controle op naleving nodig. Goed ingericht contractmanagement biedt de oplossing. Deze verdiepingssessie geeft snel inzicht in de mogelijkheden om dit te professionaliseren.