Nieuws
Webinar gemist?

Op 22 juni 2023 is er een Bestuurlijk Overleg IBP VTH, hierin worden de door het programma ontwikkelde vereisten en randvoorwaarden voor een robuuste omgevingsdienst vastgesteld. Om ons goed voor te bereiden op het bestuurlijk overleg met de staatssecretaris organiseren we een bijeenkomst.

7 juni

Het maken van een keuze voor de structuur van het omgevingsplan is een belangrijke stap in de transitiefase naar het nieuwe omgevingsplan. In deze sessie presenteert gemeente Rheden de door hen gekozen structuur voor het omgevingsplan en hun afwegingen daarbij. 

9 juni

Het maken van een keuze voor de structuur van het omgevingsplan is een belangrijke stap in de transitiefase naar het nieuwe omgevingsplan. In deze sessie presenteren de gemeenten Meppel en Tilburg de door hen gekozen structuur en hun afwegingen daarbij. 

23 juni

De laatste VNG Leernetwerkbijeenkomst Participatie voor de zomervakantie staat gepland op 26 juni. Centraal tijdens deze editie staat de inspirerende presentatie van Sander van Schagen: ‘Omgevingswet gereedschappen, meer “factor mens”… maar HOE?’

26 juni