Collega in overleg

Jouw opstap in je carrière

Als young professional bij de VNG krijg je de unieke kans om direct bij te dragen aan projecten die een verschil maken in het dagelijks leven van inwoners in gemeenten in heel Nederland. Bij de VNG werk je midden in het politieke speelveld, waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt en waar zelfstandigheid wordt gewaardeerd. Of dat nou met een stage is, een traineeship of in een startersfunctie.

Twee VNG'ers in gesprek

LEREN, GROEIEN EN JEZELF ONTWIKKELEN

Ons werkveld biedt volop kansen om te leren, door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken met de beste mensen in je vakgebied, die jou begeleiden bij jouw start van je carriere. Daarnaast kun je een opleiding volgen om je verder te specialiseren in je eigen vakgebied of je te ontwikkelen in een nieuw vakgebied.

De maatschappelijk opgaven die voorliggen in combinatie met het feit dat ik nog verre van uitgeleerd was - en nog steeds ben! - maakte dat mijn oog viel op het VNG Connect Traineeship.

 

Tesse Albers

Waarom starten bij de VNG?

Je krijgt vroeg in je carrière de kans om direct bij te dragen aan belangrijke projecten. Wij bieden daarnaast een werkomgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen, omdat je altijd met de beste mensen in je vakgebied werkt. Er is altijd ruimte voor professionele en persoonlijke groei. Je krijgt toegang tot het enorme netwerk van de VNG binnen politiek en gemeentelijk Nederland.

Wij hechten verder waarde aan jouw welzijn met een gezonde werk-privébalans. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar zeker ook voor jou. Je krijgt een individueel keuzebudget (IKB), dat betekent dat je de mogelijkheid hebt een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen op de door jou gekozen tijdstippen, je maandinkomen deels om te zetten in IKB-uren en andersom.

Collega's in overleg

Jong VNG

Als young professional kun je deelnemen aan VNG Jong: een netwerk voor en door mensen onder de 35 die bij de VNG werken. Hier kun je je netwerk uitbreiden, verbindingen leggen en genieten van de sfeer, activiteiten en dynamiek binnen onze organisatie.

Onze open en toegankelijke cultuur moedigt samenwerking aan en biedt ruimte voor verschillende perspectieven. Een gezonde werk-privébalans is cruciaal voor ons en we bieden flexibele werktijden, zodat je je werk en persoonlijke leven goed op elkaar kunt afstemmen.