Volgende week op 10 november is het zover! Dan komen we bij elkaar in de Fabrique in Utrecht op het Jaarevenement ‘Op koers in Uitvoering’. Bent u benieuwd hoe andere gemeenten omgaan met dezelfde maatschappelijke en organisatorische opgaven waar u ook voor staat? Zorg dan dat u erbij bent en meld u snel aan!

De VNG werkt samen met en voor vóór gemeenten aan een krachtige, lokale uitvoeringspraktijk. Wat is hierbij onze koers? Hoe houden we die koers vast? En hoe zorgen we voor verbinding met de dagelijkse praktijk bij gemeenten? Dat staat centraal tijdens het Jaarevenement. Het evenement bestaat uit een combinatie van drie programma’s voor verschillende doelgroepen.

Live studio

Speciaal voor management, gemeentesecretarissen en directies organiseren we het programma Navigeren tot een integrale uitvoeringsagenda. Vanuit een live studio gaat een aantal genodigden in een zestal talkshows met u in gesprek over actuele thema’s rond bedrijfsvoering, trends en ontwikkelingen voor gemeenten.

Congres Werkdomein

Het Congres Werkdomein is bedoeld voor gemeentelijke professionals binnen het werkdomein en neemt u mee op reis door het Werklandschap. De reis door het Werklandschap gaat over drie sporen die elk zijn opgebouwd uit meerdere sessies.

Congresspecial

Het derde onderdeel is een congresspecial rond het Programma Verbinden Schuldendomein. Hierin staan wij stil bij de weg die we samen in het programma hebben afgelegd, delen kennis en ervaringen en kijken vooral vooruit. Wat heeft het programma voor gemeenten en inwoners opgeleverd? Dit onderdeel is speciaal voor teamleiders, beleidsadviseurs en uitvoerende en coördinerende ambtenaren schulden en medewerkers van samenwerkingspartijen.

Lees meer over het Jaarevenement en meld u aan!