Bent u betrokken bij aanbesteden en wilt u helpen de praktijk te verbeteren? Vul dan de Monitor Beter Aanbesteden in. Het programma Beter Aanbesteden, waaraan de VNG deelneemt, houdt dit onderzoek om zijn activiteiten zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoeften.

Start de vragenlijst

Wat gaat goed, wat kan beter

Het programma Beter Aanbesteden is gericht op het verbeteren van het inkoopproces en de dialoog en samenwerking tussen overheden en bedrijven bij aanbestedingen. De monitor van het programma is een online vragenlijst over opdrachtgevers, opdrachtnemers en de interactie tussen die partijen.

Ook kunt u aangeven wat volgens u goed gaat en wat beter kan in de aanbestedingspraktijk. De vragen gaan zowel over uw eigen organisatie als over de ondernemers die inschrijven op uw aanbestedingen. Invullen van de vragenlijst duurt circa 15 minuten.

Meer informatie

Op www.beteraanbesteden.nl vindt u meer informatie over het programma Beter Aanbesteden, geplande bijeenkomsten en projecten. De regiomanagers van Beter Aanbesteden bespreken graag wat het programma kan betekenen voor het verbeteren van de inkooppraktijk in uw gemeente.