Regie op de eigen persoonsgegevens voor alle inwoners van Nederland. Zou dat niet mooi zijn?

Met toepassingen met de Blauwe Knop kunnen inwoners de regie pakken op hun persoonsgegevens.. De Blauwe Knop is een beeldmerk, voor toepassingen die burgers een makkelijke, herkenbare en betrouwbare manier bieden om de regie te krijgen op hun eigen gegevens. Makkelijk vanwege de gebruiksvriendelijke opzet en de duidelijke toelichting en uitleg, herkenbaar dankzij het Blauwe Knop-beeldmerk en betrouwbaar door de achterliggende set van afspraken.

Met deze toepassingen is onderzocht hoe De Blauwe Knop een keurmerk kan worden. Een keurmerk voor de betekenisvolle regie op gegevens voor inwoners van Nederland. Deze resultaten willen we graag delen.

Op donderdag 17 maart organiseren we een drietal kennissessies over de resultaten van het project De Blauwe Knop. In deze sessies gaan wij laten zien welke resultaten er bereikt zijn. Ook gaan wij graag in gesprek met iedereen die is geïnteresseerd in dit onderwerp.

We organiseren 3 sessies

  • 9:00 – 9:45 uur            Presentatie eindrapport De Blauwe Knop
  • 10:00 – 10:45 uur        Panelsessie Standaardisering
  • 11:00 – 11:45 uur        Panelsessie Hergebruik & Next Steps

Meer informatie

Aanmelden is mogelijk via dit formulier. U ontvangt automatisch de link naar de betreffende bijeenkomst(en) van uw keuzen.