Het Servicecentrum Gemeenten (SCG) van de VNG en het regionale inkoopbureau Bizob zijn bezig met een aanbestedingstraject voor Cyberweerbaarheid. Dit moet de opvolger zijn voor de percelen 2 en 3 van GGI-veilig. De resultaten van dit traject delen wij graag met gemeenten.

GGI-Veilig

GGI-Veilig helpt gemeenten hun digitale weerbaarheid te verhogen en hun ICT-infrastructuur veiliger te maken. De raamovereenkomsten voor de GGI-Veilig percelen 2 en 3 liepen op 15 juli 2024 af. De opvolger Cyberweerbaarheid staat open voor alle gemeenten en gemeentelijke organisaties in Nederland.

Aanbestedingstraject

Tot 2 september hadden marktpartijen de tijd om input te leveren op het aanbestedingstraject Cyberweerbaarheid. De resultaten hieruit delen wij graag met gemeenten. Ook willen we met gemeenten in gesprek over de wensen en eisen die zij hebben en toetsen we onze aanbestedingsstrategie.

Regiobijeenkomsten

Het Servicecentrum Gemeenten en Bizob organiseren daarom in september en oktober een aantal regiobijeenkomsten.

16 septemberCapelle aan den IJssel
17 septemberWognum
23 septemberEmmeloord
24 septemberSint Oedenrode
30 septemberGoes
1 oktoberApeldoorn
3 oktoberHeerlen
7 oktoberAssen

De regiobijeenkomsten vinden plaats van 10.00 tot 12.00 met aansluitend een lunch of van 12.30 tot 15.00 met een inlooplunch vanaf 12.30 uur, met uitzondering van de regiobijeenkomst op 7 oktober in Assen (13.30 – 15.30, zonder lunch). Deelnemers ontvangen ongeveer een week voor aanvang van hun regiobijeenkomst een bevestiging met daarin de precieze locatie en de gegevens van de contactpersoon ter plekke. Aanmelden kan met dit formulier (Microsoft-forms).

Meer informatie

Hebt u vragen over de aanbesteding Cyberweerbaarheid, neemt u dan contact op met een diensteigenaar GGI Pieter-Bas Nederkoorn (pieter-bas.nederkoorn@vng.nl).