Werkt u bij een gemeente? En bent u ervaringsdeskundige op het gebied van administratie, inkoop- en contractmanagement? Dan zoeken we u voor de begeleidingsgroep. 

Om de administratieve lasten voor gemeenten en aanbieders terug te dringen, gaat het Ketenbureau i-Sociaal Domein aan de slag met de ontwikkeling van contractstandaarden voor de Wmo. Dit doen we niet alleen maar samen: met aanbieders, gemeenten, brancheverenigingen, VWS en de VNG. De deelnemers van de begeleidingsgroep denken kritisch met ons mee bij de ontwikkeling van de standaarden. De begeleidingsgroep bestaat uit 15 tot 20 deelnemers. We doen dit project voor de uitvoering, dus we zoeken ook mensen uit de uitvoering! 

Rol begeleidingsgroep 

Van de leden van de begeleidingsgroep verwachten wij dat zij: 
Zwaarwegende adviezen geven aan de projectgroep en daarmee aan de stuurgroep i-Sociaal Domein.  
De haalbaarheid en uitvoerbaarheid van de voorgestelde standaarden toetsen. 
Afstemmen binnen de eigen organisatie voor de totstandkoming van de contractstandaarden. 

Vrijwillig maar niet vrijblijvend

Wilt u lid worden van de begeleidingsgroep? Dan verwachten we het volgende van u: 

Een inzet van 4 dagdelen van 2 uur. De exacte data zijn nog niet bekend maar u kunt rekening houden met bijeenkomsten in:

  • Januari (Teams- overleg).
  • Maart (Teams-overleg). 
  • Mei (Teams-overleg).
  • September (fysieke bijeenkomst). 

Tijd om in te lezen

Voorafgaand aan de overleggen wordt een kick-off georganiseerd. De kick-off staat gepland op 12 december van 12.00 - 13.30 uur in Utrecht. Tijdens de kick-off maken we kennis met elkaar en nemen we u mee in de aanpak en organisatie van het project. Het liefst ontmoeten we elkaar fysiek maar het is mogelijk om digitaal aan te sluiten.

Aanmelding en selectie

Wilt u zich aanmelden als lid voor de begeleidingsgroep? Stuur dan zo snel als mogelijk een e-mail naar ketenbureau@i-sociaaldomein.nl. Zet in de e-mail waarom u lid wilt worden van de begeleidingsgroep en waarom u geschikt bent hiervoor.