Gemeenten zijn op zeer veel verschillende terreinen aan het werk. Ambtenaren en bestuurders vertellen in vlogs waar zij mee bezig zijn.

Wilt u delen waar uw gemeente mee bezig is? Leuk, meld u meteen aan!

De vlogs over gemeenten zijn onderdeel van de vlogreeks 'Gemeenten in beeld', waarin ambtenaren en bestuurders vertellen over hun werk.

Vlog Utrecht

Demian Keetelaar en Jaap van Nunen van de Utrechtse Vastgoedorganisatie vertellen met trots over de ambities en inmiddels gerealiseerde projecten voor het verduurzamen van het vastgoed van de gemeente Utrecht (ca. 330 gebouwen).

Vlog Tilburg

In 2019 won Gemeente Tilburg de prijs voor beste overheidsorganisatie. Gemeentesecretaris Marcel Meijs: 'Volgens mij hebben we deze mooie prijs gekregen omdat mijn 2000 collega's en ik leren het allerbelangrijkst vinden'. Tilburg heeft zijn leerervaringen samengevat in 5 webinars op 3 september. Meld u gratis aan om samen kennis en ervaring uit te wisselen. Deze video is door gemeente Tilburg gemaakt in het kader van de verkiezing voor Beste Overheidsorganisatie.

Vlog Deventer

Deventer is een van de meest inspirerende Global Goals-gemeenten. Wethouder Thomas Walder vertelt over de verbinding tussen gemeente, inwoners en bedrijven, die de Global Goals gebruiken als inspiratie en houvast op weg naar een eerlijkere en duurzamere wereld.

Vlog Hillegom

In Hillegom komt staatssecretaris Blokhuis op bezoek vanwege de ondertekening van het leefstijlakkoord 'Healthy Hillegom'. Een netwerk voor gezondheid en sport moet ervoor zorgen dat voor Hillegommers de gezonde keuze ook de makkelijkste keuze wordt.