De twaalfde editie van het jaarlijkse congres Gemeentefinanciën - hét landelijke congres voor gemeenteambtenaren op het gebied van financiën - kunt u alvast in uw agenda noteren. Het congres wordt gehouden op maandag 25 november.

Tijdens het plenaire programma hoort u van Leonard Geluk, algemeen directeur van de VNG, meer over de inzet van de VNG op het terrein gemeentefinanciën en gaan we in gesprek met Hans de Geus (o.a. auteur van het boek ‘Hoe ik toch een huisjesmelker werd – wat is er mis met onze woningmarkt’ en beurscommentator voor RTLZ).

De deelsessies bieden weer een gevarieerd aanbod van vaardighedensessies, jaarlijks terugkerende thema’s en actuele onderwerpen. U kunt zich laten bijpraten over de actuele stand van zaken op Jeugdzorg of de herijking van het gemeentefonds, of u duikt de diepte in op thema’s als grondbeleid of warmtenetten. Of kruip in de huid van een raadslid in één van de vaardighedensessies, of ervaar de risico’s rondom NIS2 in een serious game. Er is meer dan genoeg te kiezen!

Rondom de inhoudelijke sessies, en na afloop, is er uiteraard voldoende tijd om uw collega’s te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen u de 25e te zien!

Locatie en tijd

  • Theater Flint in Amersfoort
  • 09.30 - 16.30 uur

Doelgroep

Het VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeenteambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Kosten

De deelnemersbijdrage voor het congres is € 355,- excl. btw.

Meer informatie