Vacaturenummer 24.003

Heb jij een duidelijke visie op leren en ontwikkelen, sterke affiniteit met de lokale overheid en wil je helpen om het verschil te maken met de complexe opgaven waar gemeenten voor staan? Dan zoekt VNG Connect jou!

Wat ga je doen?

Bij leren denk jij al lang niet meer alleen maar aan opleiding en training. Leren is voor jou veel breder dan dat. Je hebt een duidelijke visie en bent in staat deze uit te dragen en te vertalen naar concrete ontwerpen waarmee je resultaat boekt. Je belangrijkste taken zijn het vertalen van de maatschappelijke opgaven naar impactvolle leerinterventies voor onze leden. Hiervoor ben je soms procesbegeleider, didactisch ontwerper, adviseur leren en ontwikkelen of aan het organiseren.

Waar maak je deel van uit?

VNG Connect (Den Haag) bestaat uit een team van enthousiaste medewerkers die gezamenlijk werken aan de organisatie van congressen, festivals , cursussen, trainingen en leren en ontwikkelen in de meest brede zin van het woord. Doelgroep zijn burgemeesters, wethouders, raadsleden, managers en beleidsmedewerkers binnen de lokale overheid. Onze organisatie is een zelfstandige onderneming die deel uitmaakt van de groep van bedrijven van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

VNG Connect kent drie kernactiviteiten. ‘VNG Congressen’ richt zich vooral op de organisatie van congressen en vergelijkbare bijeenkomsten, voor vooral lokale overheden en de non-profitsector. Onder de naam ‘VNG Academie’ organiseren we een breed scala aan leer- en ontwikkelactiviteiten. En bij ‘VNG Trainees & Detacheren’ detacheren we (jong) talent bij verschillende overheidsorganisaties.

Als Adviseur Leren & Ontwikkelen ben jij onderdeel van de VNG Academie.  Als Academie willen we inspireren, adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van beleid om Nederland krachtiger, menselijker en groener te maken, voor nu én voor toekomstige generaties. De Academie bestaat uit en enthousiast team van adviseurs, een relatiemanager en projectondersteuners.

Wat neem je mee?

Als adviseur Leren & Ontwikkelen doe jij een stap naar voren en maak je het verschil. Dit doe je door jouw ervaring met organisatie-ontwikkelvraagstukken en het ontwerpen van leerinterventies in te zetten t.b.v. de complexe opgaven waar gemeenten voor staan. Je bent organisatiesensitief, zeer sterk in het in kaart brengen van de (interne en externe) klantvraag en weet deze te vertalen naar een gedegen advies en/of een ontwerp.

Als je al een netwerk hebt opgebouwd in de publieke sector is dat een pré. Je kunt zelfstandig werken zonder dat je het contact met je collega’s uit het oog verliest. Kwaliteit en de dingen ‘gewoon goed doen’ is vanzelfsprekend voor je en je bouwt graag mee aan onze ambities.
Bij VNG Connect hechten we waarde aan het vergroten van diversiteit binnen de organisatie. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten onze denkkracht en handelingsperspectieven, zodat we optimaal aansluiten bij de behoeften van onze leden, de gemeenten. Ook als je jezelf niet 100% herkent in de gevraagde kenmerken van de functie, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Jouw persoonlijke ervaringen en/of levensverhaal kunnen behulpzaam zijn om buiten de kaders te denken.

Wat bieden we jou?

Je krijgt een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Jouw salaris bedraagt maximaal € 6.450,44 bruto per maand bij een 38-urige werkweek (inschaling vindt plaats volgens cao rijk schaal 11). Daarnaast is de inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring met daarbij mogelijk plaatsing in een aanloopschaal. Je krijgt een individueel keuzebudget (IKB) dat bestaat uit 16,3% van jouw salaris en is opgebouwd uit het vakantiegeld van 8% en de eindejaarsuitkering van 8,3%. Je kunt zelf kiezen hoe je het IKB inzet. Bijvoorbeeld voor een fiets, sport of extra verlof. Je krijgt een volledige reiskostenvergoeding met NS Businesscard. Je geeft zelf sturing aan je carrière. Wij ondersteunen jou daarin met de benodigde faciliteiten om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je werkt hybride en krijgt de ruimte om zelf te bepalen hoe je je werkdag invult. Ben je op kantoor? Dan werk je in een mooie werkomgeving in een monumentaal pand; de Willemshof. Daarnaast kun je rekenen op goede lunchopties in ons bedrijfsrestaurant!

Detachering behoort tot de mogelijkheden waarbij je je eigen arbeidsvoorwaarden en rechtspositie behoudt. Je blijft namelijk in dienst bij je huidige werkgever en je wordt uitgeleend aan de VNG.

Stap naar voren: solliciteer direct

Ben jij de initiatiefrijke adviseur die we zoeken? Stuur jouw sollicitatie vóór 4 juli 2024 (o.v.v. vacaturenummer 24.003) naar Esther.planjer@vng.nl. Gesprekken zullen plaatsvinden op 9 en 10 juli.

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Joost de Langen: 06-27 21 45 42.
Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je terecht bij Esther Planjer: 06-28 35 72 04.

VNG Connect zoekt zelf haar kandidaten, aanbiedingen van derden worden niet op prijs gesteld.