VNG Naleving organiseert dit voorjaar opnieuw regiobijeenkomsten Tools voor Toezicht op de zorg. Deze bijeenkomsten zijn actueel en interactief. Reserveer de datum van de bijeenkomst in úw regio alvast in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort op onze site.

Het beloven weer zeer interessante regiobijeenkomsten te worden. Niet alleen voor toezichthouders rechtmatigheid en kwaliteit, maar ook voor beleidsmedewerkers, juristen en kwaliteitsmedewerkers die betrokken zijn bij toezicht op de Wmo en de Jeugdwet.

Workshops

  • De eerste workshop wordt verzorgd door het OM en Opsporing Nederlandse Arbeidsinspectie en gaat onder andere in op de samenwerking met gemeenten.
  • De tweede workshop wordt verzorgd door de toezichthouder kwaliteit van GGD Rotterdam-Rijnmond en toezichthouder rechtmatigheid van Rogplus, zij nemen ons mee in een onderzoek dat zij gezamenlijk hebben uitgevoerd.

Wanneer in welke regio?

Donderdag 24 maart                          09.00 – 12.00 uur                              Noordwest

Dinsdag 05 april                                 09.00 – 12.00 uur                              Noordoost

Maandag 11 april                               09.00 – 12.00 uur                              Midden

Dinsdag 12 april                                 09.00 – 12.00 uur                              Zuid

Meer informatie

Meer informatie over het programma en het aanmelden volgt binnenkort. Houd hiervoor vng.nl/naleving of het besloten VNG-forum voor toezichthouders in de gaten.