De Werkgeversvereniging Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (WSGO) is op 11 december 2019 opgericht om de gemeenschappelijke sociale en sociaal-economische belangen van de leden in de brede sector van gemeentelijke organisaties te behartigen. Concreet betekent dit dat de vereniging opkomt voor de belangen van gemeentelijke organisaties bij arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen. Eén van de belangrijkste activiteiten van de vereniging is daarbij het afsluiten van een cao en het geven van informatie over arbeidsvoorwaarden.

Tekst Cao SGO bekend

De WSGO in oprichting en de vakbonden FNV, CNV Overheid en FDO-MHA hebben samen overeenstemming over de tekst van de cao. De Cao SGO wordt formeel afgesloten zodra de WSGO is opgericht. Daarna wordt de cao aangemeld bij het ministerie van SZW.

Nieuws

Aanmelden lidmaatschap WSGO

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor het lidmaatschap van de WSGO. U vindt hieronder het aanmeldformulier hiervoor en een toelichting.

Contact

Voor vragen over de WSGO kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) van de VNG, telefonisch 070-373 8393 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur) of per mail: info@vng.nl

Let op: per 2 januari 2020 heeft het WSGO een eigen telefoonnummer en mailadres dat u hier straks vindt.