Sorteren
Ondernemerskoepel Gouda Onderneemt en de gemeente Gouda willen gezamenlijk het bedrijfsleven in Gouda zo goed mogelijk ondersteunen en hebben verschillende activiteiten georganiseerd onder de vlag van het coronaloket.
Gemeente Altena kent veel gedreven ondernemers, die met elkaar en voor elkaar aan de slag zijn gegaan
Via de medewerking van partijen als MKB-Deventer, Bedrijvenparkmanagement en het Ondernemershuis Deventer heeft de gemeente rechtstreeks toegang tot een groot deel van de bedrijven. Daarnaast werkt Deventer met een carrousel voor de behandeling van verzoeken die buiten de bestemming vallen.
De gemeente Capelle aan den IJssel heeft voor hun economische visie een uitgebreid participatieproces gehouden. Vanuit de gemeente is aangesloten bij een aantal borrels en bijeenkomsten van ondernemersverenigingen.
Gemeente Rotterdam hanteert de herstelaanpak Rotterdam. Sterker Door. Onderdeel hiervan is het Coronaloket 010. Dit coronaloket zorgt voor een optimale dienstverlening aan ondernemers, maatschappelijke instellingen en verenigingen.
De gemeente Hoorn heeft een initiatievenplatform ingesteld, om op die manier allerlei ideeën van ondernemers al in een vroeg stadium te kunnen bespreken en te verkennen.
Bij de eerste lockdown heeft de gemeente Helmond ervoor gekozen een ondernemersloket in te richten waar ondernemers terecht kunnen met alle vragen die zij hebben over corona en steunmaatregelingen. Op de website van de gemeente zijn de namen van de...
De gemeente Hoogeveen realiseert zich wat de waarde van een informeel loket is en weet uit praktijkervaring hoe dit ingesteld kan worden en wat de voordelen zijn. Door het maken van duidelijke interne werkafspraken kunnen ze ondernemers goed en snel...
Vanaf het begin van de jonge organisatie is een ‘Tour ondernemen’ opgezet; een soort ‘road tour’, met in de eerste plaats als doel een laagdrempelige manier aan ondernemers te bieden om met de portefeuillehouder en het team ondernemen in contact...