Webinar gegevensaanlevering monitor Sociaal Domein

VNG/KING organiseert donderdag 21 januari van 10 tot 11 uur een webinar over de gegevensaanlevering voor de monitor Sociaal Domein 2015.

De gemeentelijke monitor Sociaal Domein 2015 verschijnt juni 2016. Voor u als gemeente een belangrijk moment, omdat u dan kunt zien hoe het eerste jaar na de transities in het sociaal domein is verlopen.

Vanaf 18 januari a.s. kunt u uw gegevens voor de monitor aanleveren.

Maar weet u waar u rekening mee moet houden bij het aanleveren van de gegevens? Bijvoorbeeld:

  • Weet u hoe de aanlevering in z’n werk gaat?
  • Wat staat er in het aanleverprotocol en hoe helpt het protocol u bij het aanleveren van gegevens?
  • Welke bestanden moet u uploaden, en kunt u ook voor meerdere gemeenten data aanleveren?
  • Hoe wordt de privacy gewaarborgd?

Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens het webinar donderdag 21 januari 2016 van 10 tot 11 uur.

Hoe werkt het?

Op donderdag 21 januari kunt u via een link inloggen en meedoen aan het webinar. Zonder reistijd, gewoon vanaf uw eigen werkplek discussieert u via de chat interactief mee over de monitor. Na een korte presentatie over de monitor en uitleg over het aanleveren van gegevens kunt u uw vragen stellen. De vragen worden meteen beantwoord door onze experts van het projectteam monitor Sociaal Domein!

Doelgroep

(Toekomstige) coördinator van de gemeentelijke monitor Sociaal Domein voor het CBS.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar via: https://attendee.gotowebinar.com/register/8566988155884402433

Vul uw contactgegevens in en u ontvangt een bevestiging van de registratie. Met de link in de bevestiging kunt u donderdag 21 januari kort voor 10 uur inloggen.

Wat heeft u nodig?

U heeft een internetverbinding en een computer nodig of een tablet/smartphone met de gratis GoToMeeting App. Download de webinar-software en check vooraf of u voor uw zakelijke pc gemachtigd bent. De link naar het webinar opent een webpagina waar de, voor het webinar benodigde, software automatisch wordt gedownload en gestart. Als het downloaden van bestanden in uw kantoornetwerk is geblokkeerd (bijv. in een Citrix-omgeving) dan kunt u niet aan het webinar deelnemen. In dat geval is er wellicht een gastennetwerk dat uitkomst biedt of kunt u het webinar thuis bekijken.

Meer informatie