Uitnodiging: Bijeenkomst onderwijs- en jeugdbeleid

Dit jaar kiezen we een nieuwe Tweede Kamer en volgend jaar een nieuwe gemeenteraad. Hoog tijd om te kijken wat we de nieuwe volksvertegenwoordigers mee willen geven. Kom daarom naar onze bijeenkomst over hoe we de veranderingen in onderwijs- en jeugdbeleid doorzetten en wat de vervolgstappen zijn.

De transformatie van het sociaal domein heeft grote gevolgen en verdient daarom ook de aandacht van de volgende volksvertegenwoordigers. Vandaar dat er op 3 april een bijeenkomst is over het innovatief onderwijs- en jeugdbeleid 2018-2022 in Amersfoort. De doelgroep: beleidsadviseurs onderwijs- en jeugdbeleid van de gemeenten,

Programma

  • In de ochtend hoort u hoe u kunt omgaan met de spanning bij fusies en samenwerkingsprocessen in het onderwijs. De ontwikkeling van het kind komt aan bod, net als hoe het onderwijs kan bijdragen aan de verschillende onderdelen van het jeugdbeleid.
  • In de middag zijn er deelsessies over doorlopende leerlijnen met Kindcentra 2020, de overgang van school naar werk en het wetsvoorstel Meer ruimte voor nieuwe Scholen.

Uitnodiging