Training samenwerking school, jeugdhulp en werk: volgeboekt

Vanuit het traject Regionaal Onderwijsbeleid kunt u deelnemen aan een scholingsmodule over regionale samenwerking rond school, werk en jeugd. Deze training vanuit de VNG is voor gemeentelijke beleidsmedewerkers Onderwijs en Werk en Inkomen. Let op: de trainingen zijn volgeboekt!

Training

De module geeft handvatten voor de gemeente om de doorgaande schoolloopbaan voor jongeren in een kwetsbare positie te versterken. Dit gebeurt door:

  • Kennis delen over het waarom, wat en hoe van regionale samenwerking tussen onderwijs, zorg en werk, waarin jongeren in een kwetsbare positie centraal staan. Met voorbeelden uit de praktijk over valkuilen en succesfactoren op bestuurlijk, beleidsmatig en uitvoerend niveau.
  • Actuele vraagstukken van deelnemers. Deelnemers werken samen aan oplossingen.

Wanneer en waar (Volgeboekt, u kunt zich niet meer inschrijven)

  • De module is op 17 januari (volgeboekt), 28 februari en 28 maart van 13.00 tot 17.00. U kunt zich voor een van deze data aanmelden; de inhoud van de training is dezelfde.
  • Uw docenten zijn Johan Bokdam (Oberon) en Ton Eimers (KBA). De training vindt plaats bij Oberon in Utrecht.

Kosten

Deze module wordt kosteloos aangeboden. U kunt zich aanmelden via info@oberon.eu o.v.v Scholingsmodule Regionaal Onderwijsbeleid

Meer informatie