DSO-dag

dinsdag 18 juni 2019

Op 18 juni is de volgende DSO-dag met in de ochtend de Functionele Kwartaaldemonstratie DSO en in de middag uiteenlopende kennissessies.

De DSO-dag staat in het teken van het Digitaal Stelsel Omgevingswet. In de ochtend krijgt u tijdens de functionele kwartaaldemonstratie te zien welke functionele resultaten er het afgelopen kwartaal zijn geboekt bij de bouw van het DSO aan de hand van praktijkproeven. Hierbij komt onder meer aan bod hoe de ondersteuning van de processen van de Omgevingswet vorm krijgen vanuit de landelijke voorziening DSO. Wat werkt wel en wat (nog) niet? Welke keuzes zijn er dit kwartaal gemaakt en wat waren de lessons learned?

In de middag gaat u tijdens deelsessies dieper in op ervaringen en vraagstukken rondom de Omgevingswet. Kennismaken met bedrijfsmatige oplossingen voor de ondersteuning van Omgevingswetprocessen kan op de leveranciersmarkt.

Klik hier voor het volledige programma.

Locatie en tijd

Locatie: Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist
Tijd: van 9.00 tot 16.30 uur 

Doelgroep

Medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen, Rijk, omgevingsdiensten, GGD-GHOR en veiligheidsregio's. De bijeenkomst is voor de toekomstige gebruikers van het digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). 

Aanmelden

Deelname aan de DSO-dag is gratis maar aanmelden is verplicht. Mocht u toch verhinderd zijn dan waarderen wij het erg als u zich tijdig afmeldt. 

Organisator: 
VNG en Aan de slag met de Omgevingswet