Agenda over Energie en klimaat

27 feb

Het Haarlemse Debat- en cultuurpodium De Pletterij organiseert samen met de Stedenband Haarlem-Mutare de komende maanden vijf debatten over de gevolgen van klimaatverandering. Het eerste debat is op woensdag 27 februari.

27 mrt

Het Haarlemse Debat- en cultuurpodium De Pletterij organiseert samen met de Stedenband Haarlem-Mutare de komende maanden vijf debatten over de gevolgen van klimaatverandering. Het tweede debat is op woensdag 27 maart.

27 mrt

Het Haarlemse Debat- en cultuurpodium De Pletterij organiseert samen met de Stedenband Haarlem-Mutare de komende maanden vijf debatten over de gevolgen van klimaatverandering. Het laatste en vijfde debat is o 29 mei.

3 apr

Het Haarlemse Debat- en cultuurpodium De Pletterij organiseert samen met de Stedenband Haarlem-Mutare de komende maanden vijf debatten over de gevolgen van klimaatverandering. Het derde debat is op 3 april.

15 mei

Het Haarlemse Debat- en cultuurpodium De Pletterij organiseert samen met de Stedenband Haarlem-Mutare de komende maanden vijf debatten over de gevolgen van klimaatverandering. Het vierde debat is op 15 mei.