Maak kennis met de Werkplaatsen Sociaal Domein op 8 november

In de Werkplaatsen Sociaal Domein werken gemeenten, inwoners, zorg- en welzijnsorganisaties en hogescholen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet. Op 8 november komen zij bij elkaar om ervaringen en kennis te delen op de Conferentie samen leren voor een inclusieve samenleving.

De Werkplaatsen Sociaal Domein doen praktijkgericht onderzoek, ontwikkelen werkvormen of methodes en leveren een bijdrage aan deskundigheidsbevordering. De conferentie is een mooie kans om kennis te maken met opbrengsten en de werkwijze van de werkplaatsen.

In de plenaire sessie schetsen deskundigen hun perspectieven op het pad naar een inclusieve samenleving. De invalshoek voor het lokaal beleid wordt verteld door Marianne Smitsman, wethouder Maatschappelijke zorg, volksgezondheid, communicatie en burgerparticipatie van gemeente Roermond

In workshops gaat u met actuele thema’s aan de slag via leer- en ontwikkelmethoden uit de praktijk van de Werkplaatsen. En zo maakt u mee wat samen leren en ontwikkelen voor uw eigen praktijk kan betekenen!

Informatie en aanmelden

Werkplaatsen Sociaal Domein