Lerend netwerk onderwijs-zorg-jeugd van start. Doet u mee?

De aansluiting tussen onderwijs, kinderopvang, (jeugd)gezondheidszorg en jeugdhulp kan en moet beter. De Coalitie onderwijs-jeugd-zorg maakt zich hier sterk voor. We zoeken nu tien gemeenten of regio's met lef én uitvoeringskracht die al in de praktijk aan de slag zijn met deze aansluiting.

Aanpak: met andere ogen

Met de aanpak Met Andere Ogen beoogt de Coalitie onderwijs-jeugd-zorg om samen met lokale onderwijs-jeugd-zorg en gemeenten al doende lerend te ontdekken en doen wat echt werkt. De Coalitie heeft de krachten gebundeld in een lerend netwerk. Een beweging om de samenwerking tussen (passend)onderwijs, kinderopvang, (jeugd)gezondheidszorg en hulp te verbeteren, zodat ontwikkelkansen van kinderen verbeteren.

Lerende aanpak

Onderdeel van deze lerende aanpak zijn inspiratieregio’s/gemeenten, waarbij we nu zoeken naar 10 regio’s of gemeenten met lef én uitvoeringskracht die al in de praktijk aan de slag zijn met het verbinden van onderwijs, kinderopvang, (jeugd)zorg en jeugdhulp. Initiatiefnemers die zowel op bestuurlijk als uitvoerend niveau tijd en ruimte willen maken om te leren en te inspireren zijn van harte welkom.

Meld uw gemeente aan!

Gemeenten en/of regio’s die willen meedoen hebben tot 15 september de tijd om zich aan te melden. De hoofdvraag in uw aanmelding is: Wat wilt u leren, wat heeft u nodig en wat komt u brengen?

Meer informatie

Wil je meedoen met het lerende netwerk Met andere ogen en ben je geen inspiratieregio, ook dan ben je welkom.