Project Sint Maarten

Het project

Op 6 september 2017 raasde de orkaan Irma over Sint Maarten, kort daarna gevolgd door de orkaan Maria. De schade die de orkanen op Sint Maarten achterlieten was ongekend. Vooral op Sint Maarten, maar ook op Saba en Sint Eustatius, werden havens en huizen zwaar geraakt. De eilanden zullen nog jaren last hebben van de gevolgen van de orkanen. VNG International voert een project uit om de eilanden te helpen in de wederopbouw.

Vacature Expert eigendomsgrond en erfpacht

Voor het wederopbouwproject van VNG International op St Maarten zijn we op zoek naar expertise voor de ondersteuning van werkzaamheden bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Infrastructuur. De periode van inzet is in overleg vast te stellen. Bent u de expert eigendomsgrond en erfpachtgrond die wij zoeken?

Vacature Toetsend constructeur

Voor het wederopbouwproject van VNG International op St Maarten zijn we op zoek naar expertise voor de ondersteuning van werkzaamheden bij het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening, Milieu en Infrastructuur. De periode van inzet is in overleg vast te stellen. Bent u de toetsend constructeur met trainingservaring die wij zoeken?

Nieuwsbrieven St Maarten

Op september 2017 raasde orkaan Irma over Sint Maarten en liet enorme schade achter. De VNG startte een wederopbouwproject op Sint Maarten en Saba op. Welke activiteiten voert VNG International daar uit? In onze kwartaalnieuwsbrieven leest u onze update.