Tijd voor geluk? Kom naar het VNG-congres Gemeentefinanciën

Geluk is het thema van het vijfde VNG-congres Gemeentefinanciën. Het thema is afgeleid van de geluksindex die in de Atlas voor gemeenten van 2017 staat. Kom ook en stap in de wereld van de geluksindex. U heeft nog een week om u aan te melden. 

De gemeentelijke gelukindex geeft aan welk deel van de bevolking in een gemeente gelukkig is. Naast andere beleidsdoelen zou een gemeente de ambitie kunnen hebben om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk inwoners gelukkig zijn. Maar sturen op geluk is niet zo eenvoudig als het lijkt.

De wereld van de geluksindex

Tijdens deze vijfde editie van het VNG-congres Gemeentefinanciën neemt Gerard Marlet, econoom en historicus voor de Atlas voor gemeenten, u mee in de wereld van de geluksindex:

  • Wat is de geluksindex en welke kansen biedt die voor de gemeentelijke overheid?
  • Hoe zouden gemeenten dit kunnen toepassen
  • Hoe verandert het de processen in het bedrijfsleven, de overheid en de samenleving?

Verdieping en actualiteit

Zoals elk jaar is er tijdens het congres veel aandacht voor relevante verdieping, actuele informatie, actualiteiten en inspiratie voor u als gemeenteambtenaar financiën. Bovendien is het VNG-congres Gemeentefinanciën de plek waar u als financiële professional van de gemeente in gesprek kunt gaan met het Team Financiën van de VNG en met collega's van andere gemeenten. Mis het niet!

Meer informatie en inschrijven