VNG-Congres Gemeentefinanciën

maandag 25 november 2019

Een dag volledig in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gemeentefinanciën, waar u in workshops en boeiende colleges volledig op de hoogte komt van de actualiteit. En uiteraard is er gelegenheid uw vakgenoten uit het hele land te ontmoeten. 

Dit congres kan u helpen ook de komende tijd slim te blijven inspelen op een speelveld dat continu in beweging is. Plenair gaat Marieke Blom in op de veranderingen in de economie en welke kansen en risico’s zij ziet voor gemeenten. In de workshops behandelen we actuele onderwerpen zoals de Omgevingswet, verdeling gemeentefonds, beheersing sociaal domein, digitaal auditen, rechtmatigheidsverantwoording en nog veel meer.

Naast workshops hebben we dit jaar ook drie colleges waarin Maarten Allers, Ton Bestebreur en Ronald Vuijk hun visie geven op gemeentefinanciën en de balans tussen politieke ambities en financieel verantwoord handelen.

Locatie en tijd

  • Congrescentrum Orpheus, Apeldoorn
  • 10.00 - 16.00 uur

Doelgroep

Het VNG-congres Gemeentefinanciën is bedoeld voor gemeenteambtenaren met een financiële achtergrond. Andere ambtenaren zijn van harte welkom om kennis te maken met de verschillende aspecten van gemeentefinanciën.

Kosten

€ 280 exclusief btw

Meer informatie en aanmelden

Organisator: 
VNG + VNG Congressen