Startup Europe Regions Network van start in Boedapest

Een goed ondernemersklimaat voor startups in Europese regio's stimuleren. Dat is de missie van het programma Startup Europe Regions Network (SERN), opgezet met de steun van de Europese Commissie en Comité van de Regio's. De eerste werkgroep begint in maart in Boedapest. U kunt meedoen.

SERN komt dit jaar op stoom met verscheidene themagroepen, gericht op het entameren van het gesprek tussen regio's over gedeelde vraagstukken en problemen. Elke themagroep begint met een kick-off-bijeenkomst op locatie, later gevolgd door drie videoconferenties. De conclusies en bevindingen van alle groepen worden eind van dit jaar gepresenteerd. De leden - afkomstig van maximaal vijf organisaties - leveren het inhoudelijke materiaal. Zij krijgen procesmatige ondersteuning van SERN.

Meedoen

Het thema van de eerste groep is: verbindingen leggen tussen multinationale bedrijven en de lokale ecosystemen. Hongarije is de trekker van deze groep. De kick-off-bijeenkomst wordt gehouden op 8 en 9 maart in Budapest. Bent u geïnteresseerd om mee te doen met de eerste groep en de kick-of-bijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar andreia.mendes@startupregions.eu, cc emma.fau@startupregions.eu.

Meer informatie