Registreer voor het EIP-SCC Marketplace Matchmaking-platform

Het European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities (EIP-SCC) is voor haar ‘Matchmaking’-platform op zoek naar initiatiefnemers en financiers van stedelijke projecten. Het platform is gericht op projecten die ‘smart city’ oplossingen ondersteunen en versnellen.

Naast registratie op het platform, kunt u zich ook aanmelden voor een matchmaking-sessie tijdens het Smart City Expo World Congress in Barcelona.

Matchmaking-platform voor smart city projecten

Het EIP-SCC matchmaking-initiatief dient als hulpmiddel voor de bevordering van ‘smart city’ investeringen. Partijen die betrokken zijn bij stedelijke ontwikkeling worden samengebracht voor één-op-één discussies. Steden en particuliere projectontwikkelaars die ‘smart city’ projecten willen uitvoeren op het gebied van energie-efficiëntie, mobiliteit en ICT kunnen zich op het platform registeren. Ook is het platform open voor financiers die willen investeren in stedelijke projecten, zoals investeringsbanken, commerciële banken en pensioenfondsen. 

Matchmaking-sessie tijdens Smart City Expo World Congress (Barcelona)

Op 14 november, tijdens het Smart City Expo World Congress in Barcelona, organiseert EIP-SCC Marketplace een ‘matchmaking’-sessie. In de toekomst worden er meer matchmaking-sessies georganiseerd.

European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities

Het EIP-SCC is een initiatief, ondersteund door de Europese Commissie, dat steden, industrieën, SME’s, investeerders, onderzoekers en andere spelers op het gebied van smart cities samenbrengt. Met een groeiende stedelijke bevolking, kleinere budgetten en de toenemende druk voor steden om infrastructuur en dienstverlening te verbeteren, zijn ‘smart city’ oplossingen nodig voor een verbeterde kwaliteit van het stadsleven.

Meer informatie