Kom naar het iBestuur Congres

Samenwerken. Afhankelijkheden. Vertrouwen. Dat zijn sleutelwoorden van het iBestuur Congres. Het thema is 'in the Dutch Mountains' omdat bergbeklimmen en digitaliseren veel gemeen hebben: je moet samenwerken en bent van elkaar afhankelijk. De VNG levert een grote bijdrage aan het congres.

Veel VNG-ers zijn betrokken bij de organisatie en presentatie van deelsessies. Bijvoorbeeld voorzitter Henri Lenferink van het College van Dienstverleningszaken (CvD), plaatsvervangend algemeen directeur Pieter Jeroense, en beleidsdirecteur Informatiesamenleving, Nathan Ducastel.

Alle overheden

Het congres is een publiek-private ontmoeting tussen alle overheden en de ict-sector. Het gaat om vraagstukken zoals nieuwe kaders voor het omgaan met technologie en data in gemeenten. Wat voor ethisch denkkader ontstaat er? Of hoe verandert het samenspel tussen ict-leveranciers en gemeenten? Of wat er allemaal gebeurt op het terrein van Common Groud? Het congres is, kortom, een belangrijk evenement om te worden bijgepraat over de talrijke ontwikkelingen in een tijdperk van grote technologische veranderingen en mogelijkheden..

Het congres is op woensdag 3 juli van 11:00 tot 20:00 uur in het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. 

Meer informatie