Agenda over Dienstverlening en informatiebeleid

23 apr

In maart en april 2018 organiseert de IBD verspreid over het land meerdere regiobijeenkomsten over informatiebeveiliging binnen het gemeentelijk domein. Deelnemers kunnen kiezen tussen twee workshops, adviesvaardigheden en bewustwording.

7 mei

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en binnen de thema's 'Smart & Green Mobility' en/of 'Circular Building & Urban Development'? Ga dan mee met de innovatiemissie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland naar New York. De missieleider is Ahmend Aboutaleb.

4 jun

Gemeenten zijn volop in verandering. Bijna elke functie wordt wel geraakt door nieuw rollen en verantwoordelijkheden. Bestuurders en leidinggevenden staan daarom voor de uitdaging om een leerklimaat te creëren dat het natuurlijke verlangen naar groei en ontwikkeling ondersteunt.

7 jun

De landelijke BKZ conferentie 2018 'Over een Kansrijk en Weerbaar ID-stelsel in de digitaliserende wereld' staat in het teken van de veranderende verhoudingen binnen het identiteitsstelsel, zowel in de fysieke als in de digitale wereld.

12 jun

Partners verbinden op nieuwe, maatschappelijke opgaven is een van de grote uitdagingen voor gemeenten. Hoe doe je dat? Procesregie is waardevol als professionals in netwerken en ketens moeten samenwerken.