Uitnodiging: VNG Ambtelijke Top conferentie 22 maart

U slaat geen krant meer open of u leest over maatschappelijke veranderingen en wat die betekenen voor bedrijven, instellingen en de overheid. De VNG Ambtelijke Top conferentie Samenwerken aan maatschappelijke opgaven biedt u de kans over deze complexe maatschappelijke opdrachten in gesprek te gaan.

De lokale overheid moet ‘om’, structureel. Want de burger verandert, de digitale technieken maken meer mogelijk en de traditionele verhoudingen tussen politiek, ambtenarij en burgers werken minder en minder. Ook u, als gemeentesecretaris, directeur of hoofd van een dienst, moet mee! Wat vergt dat van u?

De VNG Ambtelijke Top conferentie biedt u de kans om zaken samen op een rij te zetten. U gaat in dialoog over complexe maatschappelijke opdrachten en denkt na over praktische oplossingen die het leven voor u, de ambtenarij en met name de burgers effectiever en efficiënter, maar ook gelukkiger en vitaler maken. U maakt kennis met leerzame successen in andere gemeenten en hoort van onderzoekers en ervaringsdeskundigen hoe zij naar de toekomst van gemeentelijke antwoorden op maatschappelijke opdrachten kijken.

Locatie en tijd

  • 22 maart 10.15-18.30 uur
  • DeFabrique in Utrecht

Doelgroep

Gemeentesecretarissen, directeuren en hoofden van een gemeentelijke dienst.

Aanmelden

Meer informatie

Aanvullende informatie vindt u op de speciale website.