VSO-congres Banenafspraak

vrijdag 2 november 2018

Staatssecretaris Van Ark heeft voor de Banenafspraak aangekondigd dat onder andere de inkoop van diensten moet gaan meetellen bij de werkgever waar het werk wordt verricht. Welke extra kansen biedt dit? Hoe pakt u dat aan? Wat zijn de best practices uit de overheid?

Welke mogelijkheden zijn er nog meer? Maar ook: wat is nu de motivatie (maatschappelijk en intrinsiek) om werk te maken van de banenafspraak? Het Verbond Sectorwerkgevers Overheid (VSO) organiseert een congres over de banenafspraak waarop u antwoord krijgt op tal van vragen. Het VSO biedt u een inspirerend en interactief programma, zodat u in één dag volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen rondom de banenafspraak.

Te gast zijn onder andere Tamara van Ark (Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), Alex Burdorf (Hoogleraar Determinanten van volksgezondheid) en Aart van der Gaag (Aanjager Banenafspraak marktsector).

Locatie en tijd

Spaces, Zuid Hollandlaan 7, Den Haag, op loopafstand van het CS.

10.00 tot 15.30 uur

Doelgroep

Bestuurders, HR-professionals en projectleiders bij de overheid en in het onderwijs, die een rol en/of verantwoordelijkheid hebben bij de banenafspraak.

Kosten

Geen

Aanmelden

Meer informatie envolledige programma

Organisator: 
VSO